SFgame na Android- By Dallasan

09.02.2012 18:45

 

Shakes and Fidget the Game  (dále jako SFgame) je oblíbenou online hrou na celém světě a hraje ji přes 15 milionů hráčů v 30 různých zemích. Novinkou je nová aplikace na chytré telefony a tablety. Tato aplikace byla stvořena na OS Android. Novou aplikaci si můžete stáhnout zadarmo na Android Marketu.

Pro rozvoj SFgame je to hodně důležitý krok. Po uvedení na Android Market, byla za tři dny stažena více jak  třicet-tisíckrát a v žebříčku stahovaných aplikací (v její sekci) byla na prvním místě. Uživatelé jsou s touto verzí hry velmi spokojení, což dokládá 200 000 stažení za jeden měsíc a hodnocení aplikace na Marketu, kde má čtyři a půl hvězdičky z pěti.

The Game App nám nabízí vše potřebné k řízení naší postavy. Najdeme tam: Hospodu, Zbrojírnu, Čarobchod, Stáj, Hlídku, Síň slávy, Cech, Poštu, Podzemím, přístup na vaši postavu a další věci. Přihlášení do hry je velmi jednoduché stačí napsat Nick a Heslo a přihlásit se. Doporučuji si ještě stáhnou dodatek Shakes and Fidget Graphics Pack (Zdarma, 26 MB, lze předělat na paměťovou kartu)

Doufám že se vám můj článek líbil, Dallasan

Info: Verze 0.97, Požadavky Androidu 1.6 a vyšší, Velikost 7,1 M(lze předělat na paměťovou kartu)

Odkazy: Shakes and Fidget The Game- Market, Shakes and Fidget Graphics Pack- Android

+ Stažení zdarma

+ Jednoduché ovládání

+ Dobrá grafika

+ Všechny itemy

- Někdy padá

- U slabších androidů nejde cechovní chat

- Nejde vytvořit nová postava

- Verze je jen v Angličtině 

 

Anketa

Líbil se vám tento článek?

Ano (22)
79%

Ne (6)
21%

Celkový počet hlasů: 28